CSNA

Computersupport Nijmegen-Arnhem

Home

Wat wij doen

Wij kunnen je helpen met het voorkomen en verhelpen van computerproblemen! Daarbij kunnen we ervoor zorgen dat de computer minder snel crasht en dat bestanden niet verloren gaan.

Met een computer kunnen oneindig veel dingen mis gaan. Als we het probleem niet meteen kunnen verhelpen, zullen we een oplossing zoeken. Een paar dingen die ons bedrijf bijzonder maken: we reageren altijd binnen een dag. Omdat we studeren, zijn we met name beschikbaar in de avonduren en in het weekend, dus vooral buiten kantooruren. Naast het geven van computer support hebben we ook een paar bijzondere diensten, bijvoorbeeld: we kunnen je helpen met het afschermen van online volgers, advies geven voor nieuwe hardware (computeronderdelen) en helpen beter om te gaan met de computer.

Over ons

Wij zijn Bram en Pijke, twee studenten uit Nijmegen en Arnhem. Al lang weten familie, vrienden en bekenden ons te vinden met hun vragen over en problemen met computers en internet. We vinden het allebei leuk om dat soort problemen op te lossen. Daarom hebben we besloten van onze uit de hand gelopen hobby, computers en programmeren, ons werk te maken. Ons doel hierbij is mensen met computerproblemen te helpen en zo tegelijk geld te verdienen om onze studie te bekostigen.