CSNA

Computersupport Nijmegen-Arnhem

Kosten

Wij hebben een standaardtarief van €18,- per uur. De tijd die we bij je bezig zijn ronden we af op 5 minuten. Je kunt bij ons ook een abonnement afsluiten. Zie hiervoor het kopje abonnement.
We rekenen €6,- aan voorrijkosten voor het fietsen. Als je te ver woont om te fietsen, berekenen we naast de voorrijkosten ook de OV-kosten.

Hieronder staat een overzicht van de bedragen:

Dienst Kosten
Voorrijkosten €6,-
Losse afspraak €18,- per uur (€1,50 per 5 minuten)
Abonnement €120,- voor 6 afspraken

Je kunt contant betalen of het geld direct overmaken op rekeningnummer: NL84 TRIO 0197 8971 50 t.n.v. CSNA.
Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Abonnement

Je kunt bij ons ook een abonnement afsluiten. Dat is vooral handig als je meer en vaker hulp nodig hebt met je pc of internet. Bij een abonnement zijn ook de voorrijkosten inbegrepen. Een abonnement is goed voor 6 afspraken, deze zijn geldig tot we niet meer verplicht zijn je gegevens te bewaren (5 jaar na je laatste afspraak).

OV-kosten

Als je in Nijmegen of Arnhem woont rekenen we het gewone voorrijtarief. Daarbuiten komen er extra kosten bij, maar we leveren alleen diensten in en rondom Nijmegen en Arnhem. De extra kosten zullen we je van tevoren doorgeven.

Computeronderdelen of programma's

Als we je advies hebben gegeven voor nieuwe computeronderdelen of programma's, kunnen we die ook voor je bestellen. Dit kost je het aankoopbedrag plus de tijd die wij aan de bestelling besteden. Wij berekenen hierbij verder geen provisie.