CSNA

Computersupport Nijmegen-Arnhem

Onze diensten

Nadat je een afspraak met ons hebt gemaakt, komen wij naar je toe om je te helpen. Daarvoor hebben wij een aantal programma's geselecteerd, die we op een usb-stick meenemen. Zo hoeven we in principe niets op jouw computer te downloaden (in het geval van Windows). Als je wilt, kun je meekijken terwijl we aan het werk zijn en leggen we je uit wat we doen. Mochten we een probleem niet meteen kunnen verhelpen, dan zoeken we thuis naar een oplossing. Als we die hebben gevonden, komen we je probleem alsnog oplossen.
Wij kunnen je helpen met Windows, Linux en Apple.

Wij kunnen je helpen met:

Computer APK

PC APK

Na iets langer gebruik verzamelt je computer allerlei ongewenste programma's en bestanden die hem traag maken. Door je computer regelmatig door ons te laten nakijken, wordt hij weer een stuk sneller. Ook zal hierdoor meer ruimte op de harde schijf vrijkomen.

Hulp bij computercrash

PC crash

Het is natuurlijk heel vervelend als je computer het ineens niet meer doet. Wij proberen de computer weer draaiend te krijgen en zo veel mogelijk persoonlijke bestanden te redden.

Advies om verantwoord en veilig te computeren

PC computeren

Als je weinig ervaring hebt met (bepaalde delen van) computers, kunnen wij je helpen om beter en veiliger om te gaan met de computer en het internet. Denk bijvoorbeeld aan het herkennen van oplichters op het internet, veilig e-mailen, veilig internetbankieren en het optimaal benutten van programma's. Ook kunnen wij uitleg geven over hoe jij zelf het beste problemen met de computer kunt voorkomen.

Computer beveiligen tegen virussen

PC beveiligen

Via het internet kun je heel makkelijk virussen op je computer krijgen. Die kunnen je computer traag of stuk maken. Je kunt ook slachtoffer worden van identiteitsdiefstal. Wij kunnen je helpen met het installeren van een goede virusscanner, het verwijderen van aanwezige virussen en voorkomen dat je nieuwe virussen krijgt.

Advies voor hardware (computeronderdelen)

PC advies

Wil je een nieuw beeldscherm, een nieuwe printer, geluidsinstallatie, computer/laptop of nieuwe computeronderdelen, maar weet je niet wat je het beste kunt kopen? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van goede hardware. We kunnen het ook voor je bestellen en aansluiten.

Advies voor software (programma's)

PC advies

Er zijn duizenden programma's voor wat je ook maar wilt doen. Heb je geen idee welke programma je nodig hebt? Wij helpen je graag met het uitkiezen van zowel gratis als betaalde software.

Hulp bij internetproblemen

PC internet

Wij kunnen je helpen bij het installeren van internet, het instellen van draadloos internet en het oplossen van netwerkproblemen. Ook kunnen wij je helpen met het beveiligen van je internetverbinding.

Programma's uitleggen

PC uitleg

Je kunt bij ons ook terecht voor hulp bij het gebruik van computerprogramma's. Een aantal voorbeelden van programma's waarmee wij je kunnen helpen zijn: Skype, e-mail, Word, Excel, PowerPoint, enzovoort.

Meer privacy op het internet

PC anoniem

Op dit moment word je overal door alles en iedereen online gevolgd. Wij vinden dit zelf heel vervelend en zijn op zoek gegaan naar manieren om ons af te schermen van al deze 'trackers'. Als je graag wilt dat je online minder wordt gevolgd, kunnen wij je daarbij helpen door uitbreidingen voor de browser en programma's te installeren.

Andere problemen of vragen

PC overig

Heb je een probleem dat wij hier niet noemen, dan bekijken wij graag of wij er raad mee weten en of we je kunnen helpen.